FAQ en Veiligheid

De producten die ik verkoop en maak zijn 100% veilig in gebruik. Wel adviseer ik altijd de producten te controleren voor gebruik en uw kindjes nooit zonder toezicht te laten spelen met het speelgoed.

Alle kralen, hangers en andere  onderdelen bevatten een CE en FDA keurmerk en zijn getest op BPA, ftalaten en andere gifstoffen en hier allemaal vrij op bevonden. Mijn kralen en hangers komen NIET van Aliexpress, ik koop ze in grote partijen in bij de leverancier die de juiste certificaten en test verslagen heeft. Zo weet ik zeker dat de producten veilig in gebruik zijn voor kindjes.

 

De dragers die ik maak zijn gemaakt met goede stof die je zelf aan mij kan aanleveren. U kunt ook, tegen betaling, gebruik maken van stoffen die ik hier op voorraad heb.  De gespen en band van YKK zijn ook getest op trekkracht, de garen die ik gebruik zijn van Gutermann. Ik gebruik hier uitsluitend goede producten voor! De veiligheid van uw kindje staat bij mij voorop.

 

Bestelt u uw direct leverbare producten vóór 16.00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag verzonden. Natuurlijk is het mogelijk dat er iets gebeurt waardoor het niet mogelijk voor mij om het dezelfde dag te verzenden, uiteraard wordt het dan zo snel mogelijk verzonden. Zit er echt haast achter, schrijf dit dan als opmerking bij uw bestelling. Dan doe ik er alles aan dat je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

 

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2016 - 2024 Fezy's | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore