Verzenden:

Alle bestellingen, mits voorradig, die voor 15.00u  geplaatst en betaald zijn worden in principe dezelfde werkdag verzonden. Door onverwachtte situaties kan het voorkomen dat dit 1 (of meerdere) dag(en) later wordt. Met 3 kleine kinderen, waarvan 1 baby, kan er altijd iets gebeuren waardoor ik niks in kan pakken/verzenden. Dit probeer ik natuurlijk te voorkomen!

De bestellingen worden met PostNL verzonden, waarbij ik gebruik maak van MyParcel om verzendlabels te maken. Hele kleine bestellingen worden verstuurd in een envelop. Voor de rest probeer ik alle bestellingen die in de brievenbus passen als brievenbuspakketje (met track and trace code) te versturen. Dat scheelt een een boel verzendkosten!

Voor de levertijd zijn we afhankelijk van PostNL. In Nederland zal je bestelling doorgaans de volgende werkdat geleverd worden. Naar België kan dit wat langer duren.
Heb je je bestelling na een aantal dagen nog niet ontvangen, neem dan contact op, dan ga ik uitzoeken waar je bestelling is gebleven.
 Écht kwijtraken van pakketjes gebeurt gelukkig niet zovaak.

Als je bestelling als (brievenbus)pakket verstuurd wordt, ontvang je na verzending automatisch een mail met een track & trace-nummer, waarmee je je bestelling kunt volgen.

 

Retourneren:

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen dus ongebruikt en schoon geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via fezysinfo@gmail.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Producten die op maat voor je gemaakt zijn, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. (Hieronder vallen ook op maat geknipte stukken draad en band)

 

 

Het retouradres is:

Fezy's
Mevr Brantlaan 22
5583EB Waalre
Nederland

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2016 - 2024 Fezy's | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore